Om Westie i Syd (WiS)

WiS är en ideell förening för Westie-ägare och uppfödare i Sydsverige och blev bildat den 20 november 2020.

Westie i Syd (WiS) är en nybildad ideell förening i Sydsverige med omnejd för Westieägare och entusiaster samt för uppfödare som vill stödja vår verksamhet. Föreningen bildades den 20 november 2020. Läs gärna våra Stadgar här på hemsidan så får du full information om föreningens målsättning och hur WiS är organiserat.

Bakgrunden för att starta upp en förening har gradvis vuxit fram. Facebook-gruppen Westie i Syd kom igång tidigt våren 2020 och har för närvarande drygt 350 medlemmar. Det finns alltså ett stort intresse för rasen West Highland White Terrier. Det som saknades var en aktiv lokal mötesplats. Vi önskar under enkla former att mötas och ha det trevligt tillsammans. WiS skall vara inkluderande och alla är välkomna. 

WiS anordnar regelbundna hundpromenader och ser till att alla får möjlighet att lära mer om daglig vård av våra Westies. Dessutom planerar vi att genomföra andra aktiviteter och teman som medlemmarna är intresserade av. Vi hoppas också att årligen anordna en inofficiell utställning. 

Protokoll från senaste WiS styrelsemöte.Om du önskar att se tidigare styrelsemötes protokoll, så kontakta  WiS sekreteraren.

Hemsidan är ett komplement till Facebookgruppen. Informationen är mer utförlig och lättillgänglig. 

Vi hoppas att du som redan är medlem är nöjd med att tillhöra WiS.

 Är du medlem i FB gruppen ”Westie i Syd” så har du godkänt medlemskap i lokalföreningen WiS. 

Har eller använder du dig inte av Facebook, men fortfarande önskar bli medlem  så är det bara att kontakta oss.

Eftersom WiS har mycket begränsade kostnader tar vi inte ut någon årlig medlemsavgift utan baserar verksamheten på frivilliga bidrag, donationer och sponsorintäkter. Ett bidrag på 500 kr eller mer ger er rätt att marknadsföra er själva, produkter och tjänster på både hemsida och i facebookgruppen. 

Vårt swishnummer är 123 152 42 97 (QR koden finner du nederst på sidan), Bankgironummer är: 5664-5005 – och vårt Bankkontonummer är: 6726-915212501 och vi tackar på förhand för ditt bidrag.

Mai Tuominen
Ordförande i WiS 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå