Kalender

Kommande aktiviteter

Här kan du se, hitta och följa inplanerade och kommande aktiviteter samt reportage och bilder på genomförda aktiviteter

  • Hundpromenader i gemenskap
  • Pälsvårdskurser
  • Släktträffar
  • Förslag till Kurser, Föreläsningar, Aktiviteter mm.
  • etc……………

Din lokala Westie promenad!

Den sista söndagen varje månad bjuder WIS in nya, unga som gamla två- och fyrbenta till en skön promenad någonstans i Södra Sverige. Varje promenad tar ca 2 timmar och alla tar med egen fika. Alla är hjärtligt välkomna, även du som ingen Westie har, men som vill lära rasen bättre att känna eller vill träffa Westisar och likasinnade för att minnas din Westie. Små lokala Westie promenad grupper skapas löpande varje månad av WiS styrelsen på flera olika ställen och det kostar inte något att delta. 
Om du saknar en Westie promenadgrupp i ditt lokalområde, så kontakta oss på info@westisyd.se så hjälper vi dig med att arrangera och komma i kontakt med andra Westieägare  och Westie entusiaster i ditt lokalområde via vår Facebook Grupp. Månadens Westie promenaden läggs upp i vår Facebook Grupp ”Westie i Syd”. Här får du också att veta var Westie promenaderna kommer att ta plats och vem som är promenad värdar/värdinnor.   Anmälan till Westie promenaderna sker genom att kontakta berörd promenad värd/värdinna, antingen via FB eller via SMS senast fredagen innan söndagens promenad. Vid för få anmälningar kan promenaden avlysas av promenad värden och du/ni vill få besked härom via SMS eller FB. För aktuell information se facebook 

(1) Den stora Westiepromenaden på Ven | Facebook

Den stora Westie promenaden på Ven

Den stora Westie promenaden på Ven

Söndagen den 22 Maj kl. 10.00 går färjan till Ven från Skeppsbron i Landskrona. Så var på plats senast 15 min innan avgång.

Intill färjeterminalen finns ett par större parkeringar som tillhör Landskrona stad, där du/ni enkelt kan parkera.

Överfarten till Ven tar 30 min och vi satsar på Strålande sol och högt humör denna dag. Vi är många som ser fram emot denna dag i det bästa Westie-sällskapet!

Vi får ta med våra hundar gratis på båten men det är begränsat vart våra fyrbenta vänner får lov att vara på färjan, så ta med dig en extra tröja/jacka så att vi tillsammans kan njuta infarten till Ven och hemresan från däcket tillsammans med våra 4-benta vänner.

Program för dagen kommer senare, men packa en picknickkorg med härlig lunch, kaffe och go’ fika som kan njutas i det gröna under dagen. Glöm inte att packa ner vatten och godbitar till er Westie, då de också är på äventyr tillsammans med er!

16.45 går färjan tillbaka till Landskrona. Vid färjeläget på Ven finns en glasskiosk som serverar mumsig glass. Här samlas vi alla senast 15 min innan hemresans avgång.

Westie i Syd har bokat 25 platser på färjan tur/retur, men det finns möjlighet att eller justera antal platser och biljetter innan den 11 maj.

Pris per person är 250 kr (inkl. båtbiljett).  Anmälan till WiS Promenaden på Ven är bindande….. så swisha (WiS swish nr; 123 152 42 97) beloppet till oss samt skicka en E-mail till oss, info@westiesyd.se och berätta hur många ni kommer samt namnet på er hund/hundar.

Lill-mattar och små hussar är självklart oxå hjärtligt välkomna. Om de mellan 6-16 är priset   100 kr. Mini hussar och mattar (barn under 6 år) följer med gratis.  

Sista anmälningsdag är onsdagen den 11 maj, men säkra din/er plats redan idag!

Skriv eller ring till oss om du har några frågor: info@Westiesyd.se

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå