Vi närmar oss ett nytt år – 2022 som vi alla ser fram emot, men vilket härligt Westieår i WiS vi har haft tack vare er och fina hundar!

2021 har bjudit på en hel del uppskattade Westie-promenader runt omkring i Skåne, nya vännskaper, en massa härliga bilder och uppslag på Facebook, en hemsida, en WiS årskalender för 2022 mm.

Torsdagen den 27 jan. 2022 kl. 19.00 är det dags för WiS Årsmöte. Vi i Styrelsen hoppas och önskar att ni sätter ett stort X i kalendern den dagen/kvällen och deltar i detta on-line möte från er soffa, köksbord eller annanstans från . Alla är hjärtligt välkomna!

Det blir ett online möte via Zoom eller Teams, som ni anmäler er till genom att skicka ett E-mail till; info@Westiesyd.se, senast lunch-tid samma dag som Årsmötet, dvs. den 27 jan. kl. 13.00. Ni kommer kort tid härefter få en on-line

mötesinbjudan, en länk till mötet, från en av oss i styrelsen. Vi i Styrelsen önskar att höra från var och en av er, så att vi kan arrangera önskade medlemsaktiviteter för er och tillsammans med er. Kom med goa’ förslag till vad ni, som Westie- entusiaster och ägare, kunde tänka er att uppleva tillsammans och med Westisar under 2022.

Så snart att mötesagendan till årsmötet är klar, så kommer ni att hitta denna på anslagstavlan på vår hemsida; www.Westiesyd.se.

Kontakta mig, Mai, om du/ni har några frågor eller input till kommande årsmöte; mai@westiesyd.se

Vi ses On-line torsdagen den 27 jan 2022 kl. 19.00!

De bästa hälsningar

Mai Tuominen

T.f. Ordförande & Styrelsen i WiS