Idag är det 1 år sedan WiS bildades. Wow vilket år vi har haft. Ett STORT Grattis till oss och till den härliga gemenskap och kärlek till våra och varandras Westisar som vi har skapat i denna grupp! Idag, 1 år senare, är vi 325 medlemmar som alla bidrar till denna positiva, härliga och prestigelösa grupp av West Highland White terrier entusiaster.

Jag, som idag är t.f. ordförande för denna grupp, uppskattar verkligen ert engagemang och stöd som ni visar genom att dela med er av ”Livet som Westie ägare” genom era fantastiska bilder av era vackra och inte minst påhittiga Westisar och sköna kommentarer till varandras inlägg. Uppbackningen och deltagandet till våra Westie promenader är fantastiskt. Det är så roligt att träffas och lära känna varandra bättre genom våra hundar och promenaderna. Nya vänskaper och promenadvänner har skapats under detta år genom WiS. Det är jag så oerhört glad och tacksam över att vara en del av.

Jag hoppas och önskar att vårt kommande år kommer att bli lika fantastiskt som vårt första. Genom ert stora engagemang, uppbackning och ekonomiska stöd så har WiS ännu ett fantastiskt, aktivt och roligt Westie år framför oss.

Vi i Styrelsen tar tacksamt emot er input till kommande aktiviteter, inlägg eller inspiration till vår fina hemsida, som vi löpande arbetar på att bli bättre och er helt egen och relevanta hemsida, www.westiesyd.se .

//Mai