2022 nalkas mot slutet och vilket härligt och upplevelserikt Westie år vi har haft tillsammans. Där är så mycket att se tillbaka på i år; så som våra söndags Westie-promenader runt om i Skåne, dagstur till Ven med våra Westisar, pälsvårdskurser, dog par cour mm.

Vår aktiva och trevliga FB grupp har växt med över 100 nya medlemmar under detta år. Många fina och roliga fotos av våra fantastiska Westisar har lagts upp på vår Facebook sida och inskickade så att vi har kunnat skapa en fin Westiekalender för 2023.

Planering av kommande aktiviteter för 2023 är i full gång. I jan. är våra första trimkurser inbokade (uppslag på FB och hemsida kommer inom kort) och vårt Årsmöte skall avhållas.

Styrelsen vill gärna bjuda er alla välkomna till WiS årsmöte Tisdagen den 24 jan. 2023 kl. 19.00 .

Årsmötet blir ett on-linemöte, ett Teams möte, var du/ni anmäler er genom att skicka din anmälan till info@westiesyd.se.

Styrelsen behöver allas input, ris som ros, till WiS framtid, aktiviteter med mera, så skriv till oss med era tankar och önskemål till info@westiesyd.se.

Vi, WiS, skall även tacka av några styrelseledamöter samt hitta nya till både styrelseposter och valberedningen. Så om du är intresserad i att vara en del av en engagerad styrelse full av eldsjälar för Westisar och som värnar över gemenskapen och den goda stämningen i vår lilla förening, så hör av dig till oss; info@westiesyd.se

Glöm inte att sätt X i kalendern den 24 jan. och delta i Årsmötet kl. 19.00 , din röst, dina åsikter gör en stor skillnad!

//Mai