Månadens Westie Mars 2022

Månadens Westie Mars 2022 - Elton

"Mitt namn är Elton, är snart två år och bor med min familj i utkanten av Malmö.  

 

Min matte säger att hon inte behöver någon väckarklocka, eftersom hon ändå vaknar av mitt puffande varje morgon halv sju. Vid den tiden är jag ivrig att få i mig min frukost för att sedan gå ut och säga godmorgon till ekorrarna som bor här intill. Har jag tur så möter jag någon av mina hundkompisar på morgonrundan också. Något som gjort mig känd i kvarteret är att jag inte låter matte eller husse gå förbi någon potentiell trevlig hundkompis utan att jag får lov att hälsa först. Detta visar jag med att lägga mig ner och förväntansfullt vifta på svansen. De har provat att försöka tvinga mig att gå, men de kan inte dra mig längs marken hur många meter som helst utan att känna sig dumma, så det brukar bli att jag får min vilja igenom.  

 

De brukar säga att jag är väldigt mild till sättet, men jag har också en egen, ganska stark, röst som jag använder när någon passerar min tomt. Då brukar de få springa in och hämta godis för att muta bort mig från tomtgränsen, och det är ju trevligt, för godis tycker jag om.  

 

Jag är väldigt social. Älskar när det ringer på dörren, tror att alla besök är till mig. Gillar också att lära känna nya människor. En gång var det en snickare här hemma och min familj blev av med mig, men sen såg de genom fönstret att jag följt med snickaren ut och satt fint intill hans fötter och höll honom sällskap medan han hämtade verktyg i sin bil.  

 

Som många andra westies, så gillar jag att se på tv. Håller familjen sällskap framför tv:n om kvällarna och skäller såklart på alla djur som dyker upp i rutan, hästar och hundar i synnerhet. Däremot så satt jag knäpptyst en gång när det dök upp en westie på tv:n. Det tyckte jag bara var trevligt.  

 

Ha det fint! 

Hälsningar 

Elton" 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå