Kennel Posh

Vi har fött upp West highland white terriers sedan 80-talet, har gått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning och innehar Svenska Terrierklubbens uppfödarmedalj.

Westies har vi haft sedan vi var i tonåren. Sedan dess har westiesar både bott hos oss fysiskt och för alltid i våra hjärtan.

Westisar är ljuvliga hundar med en fantastisk förmåga att charma sina ägare och sin omgivning. En gång westie, alltid westie! 

Många av våra valpköpare återkommer och har haft westies från oss i många år.

Vår kennel är vår hobby och trimmar våra uppfödningar i möjligaste mån, vilket skapar en livslång relation till våra valpköpare. Är du ny och intresserad av vår fantastiska ras, månar vi om att Du ska få en bra bild av rasen West highland white terrier. 

Vi engagerar oss mycket i avel- och uppfödarfrågor och meriterar våra hundar framgångsrikt. Kennel Posh har under årens lopp tilldelats fina meriter och våra uppfödningar ställer vi ut aktivt både i Sverige och i Europa. Vardagligdags aktiverar vi våra hundar ute i naturen och Ni hittar oss ofta på långa promenader. Uppskattade kennelträffar anordnar vi för våra valpköpare ett par gånger om året i vårt närområde. 

Hemsida

Anne Liljeberg

Nils Anderssonsväg 19
21837 Bunkeflostrand

Inger Persson

Hedmätaregatan 24
21838 Bunkeflostrand

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå